Nieuwsbrief
25-08-2023
Nagelstudio4hands gaat van koers veranderen

Ruim 17 jaar werk ik als nagelstyliste, dit doe ik met veel plezier en passie. Mijn werk bestaat voornamelijk uit cosmetische behandelingen, nl het verlengen en verfraaien van natuurlijke nagels.
* De afgelopen maanden merk ik dat ik steeds meer concentratie en tijd nodig heb voor de behandelingen. Het lang aan één stuk doorwerken gaat mij ook fysiek steeds moeilijker af. Daarom wil ik op korte termijn het plaatsen van nail art, french manicure, babyboom en lange nagels afbouwen.
* Ik hoop op deze manier in december 2023 een klantenkring over te houden waarbij de behandeltijden op maximaal 1,5 uur komen. Dus het verstevigen van natuurlijke nagels met IBX, rubber base, gel of acryl en eventueel lakken met gelpolish blijf ik wel doen. Kijk voor voorbeelden in mijn fotoalbums. Voor een klein aantal klanten zal dit betekenen dat ik hen niet langer van dienst kan zijn, ik heb een aantal collega’s die nog (enkele) klanten kunnen aannemen, zie onderaan deze brief.
* In 2022 heb ik een pittige opleiding gevolgd tot oncologisch handverzorger (OHV), daardoor heb ik belangstelling gekregen voor de medische kant, nl het herstellen en verzorgen van de natuurlijke nagels en het (preventief) helpen van patiënten met kanker bij wie de nagels vaak aangetast worden door chemokuren. Door het beperken van behandeltijden en een kleinere klantenkring hoop ik tijd te krijgen om mijzelf als oncologisch handverzorger meer bekend te maken.
* In de afgelopen 17 jaar heb ik veel fijne contacten met mijn klanten gekregen, lief en leed delen met elkaar maakt dat je een band opbouwt en dat is best bijzonder. Het mooie van dit vak is dat je je klanten blij kunt maken met mooie nagels! Ik hoop op jullie begrip voor mijn besluit, in elk geval bedankt voor het jarenlange vertrouwen. Als je vragen hebt n.a.v. deze nieuwsbrief kun je natuurlijk contact met mij opnemen.

Liefs, Erna.

Collega’s in Spijkenisse die je kunt benaderen:

Sulyn – 06 50498713, zij kan overdag en zaterdagen (geen avonden)
Mirjam – 06 25557661 zij kan overdag (geen avonden)
Kelly – 06 16348717

Back to Top