Welkom
Welkom op mijn website. Mijn naam is Erna Vlot en ik ben eigenaresse van Nagelstudio4hands.
In mijn theorieboek las ik: 'Handen zijn belangrijk. Mensen werken ermee of ze nu timmerman, computerspecialist of kinderverzorgster zijn. U werkt met uw eigen handen, maar ook met de handen van uw klant.' Hierdoor kwam ik op het idee voor de naam van mijn nagelstudio: '4hands' / fo(u)r hands.
Sinds 2007 ben ik gediplomeerd allround nagelstyliste. Omdat ik kwaliteit en hygiëne voorop stel gebruik ik in mijn nagelstudio alleen professionele producten, o.a. van Young Nails en Florence Nails. Iedere vaste klant heeft een persoonlijke vijlenset: voor goede hygiëne en het voorkomen van irritaties.
Ik maak gebruik van Barbicide-producten voor het desinfecteren van de werktafel, apparatuur en instrumenten. Barbicide werkt snel en effectief tegen schimmels, bacteriën en virussen.
In november 2021 ben ik gestart met de opleiding tot oncologisch handzorgverlener (OHV) bij MischaNagel. Inmiddels heb ik mijn diploma behaald!
kijk voor meer info op de pag. oncologische handzorg
Ik wil je uitnodigen om verder te kijken op de site om te zien wat de mogelijkheden zijn bij Nagelstudio4hands:  voor verzorgde handen en nagels in een ontspannen sfeer ...
Back to Top