Kunstnagels
Met acryl of gel kan ik je nagels van een verstevigen, maar je kunt ook kiezen voor verlenging van je nagels. Als eerste ga ik je nagels voorbehandelen: desinfecteren, losmaken van de nagelriemen en de glans verwijderen. Kies je voor verlengen dan breng ik eerst tips aan met een speciale nagellijm of ik maak de verlenging m.b.v. sjablonen. We overleggen hoe lang je je nagels wilt en in welke vorm je ze gevijld wilt hebben. Het is mogelijk om een wit randje aan te brengen (french manicure), maar ook glitters of nail art behoren tot de mogelijkheden. Als laatste verzorg ik de nagelriemen met speciale olie en verzorg ik je handen met een heerlijke lotion.
Acryl
Acryl is een poeder dat met een vloeistof wordt vermengd. Ik breng het met een speciaal penseel aan op je nagels. De acryl hardt vanzelf uit. Ongeveer na 48 uur is de acryl volledig uitgehard, dus wees tot die tijd extra voorzichtig met de acrylnagels.
Gel
Gel is een kant-en-klaar product en dit breng ik laagje voor laagje aan. Gel hardt uit onder een speciale UV- of LED-lamp. Gel is iets flexibeler dan acryl en gebruik ik meestal als je eigen nagels van nature wat dun zijn.
Rubberbase / Biab
Biab = Builder in a Bottle, dit is een verzamelnaam geworden voor allerlei flexibele en toch sterke versteviging van de natuurlijke nagels. Ik gebruik de rubberbase van Urban Nails, die is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren. De afgelopen jaren zijn (kunst)nagels met een meer natuurlijke uitstraling te zien en daar is rubberbase een perfect product voor. Je eigen nagels worden ermee verstevigd en je kunt ze een stukje langer laten groeien. 
Gelpolish
Gelpolish is een lak die zowel op natuurlijke nagels als op kunstnagels kan worden aangebracht. Gelpolish is dun en flexibel als nagellak, het ziet er niet alleen schitterend uit, maar het biedt ook een natuurlijke bescherming voor je nagels. Gelpolish wordt onder een UV/Led-lamp uitgehard, dus is er geen droogtijd zoals bij normale nagellak. Ik heb een flinke collectie kleur- en glitter gelpolish waaruit je kunt kiezen.
Back to Top