Kunstnagels
Als eerste ga ik je nagels voorbehandelen: desinfecteren, losmaken van de nagelriemen en de glans verwijderen.  Vervolgens bespreken we welk product het meest geschikt is voor het verstevigen van je nagels. We overleggen hoe lang je je nagels wilt en in welke vorm je ze gevijld wilt hebben.  Als laatste verzorg ik de nagelriemen met speciale olie en verzorg ik je handen met een heerlijke lotion.
Acryl
Acryl is een poeder dat met een vloeistof wordt vermengd. Ik breng het met een speciaal penseel aan op je nagels. De acryl hardt vanzelf uit. Ongeveer na 48 uur is de acryl volledig uitgehard, dus wees tot die tijd extra voorzichtig met de acrylnagels.
Gel
Gel is een kant-en-klaar product en dit breng ik laagje voor laagje aan. Gel hardt uit onder een speciale UV- of LED-lamp. Gel is iets flexibeler dan acryl en gebruik ik meestal als je eigen nagels van nature wat dun zijn.
Rubberbase / Biab
Biab = Builder in a Bottle, dit is een verzamelnaam geworden voor allerlei flexibele en toch sterke versteviging van de natuurlijke nagels. Ik gebruik de rubberbase en structure gel van Urban Nails, die verkrijgbaar zijn in een aantal basiskleuren voor een natural nail treatment; de collecties worden langzaam uitgebreid met meerdere kleuren. De afgelopen jaren zijn (kunst)nagels met een meer natuurlijke uitstraling te zien en daar zijn deze producten perfect voor. Je eigen nagels worden ermee verstevigd en je kunt ze een stukje langer laten groeien. 
Gelpolish
Gelpolish is een lak die zowel op natuurlijke nagels als op kunstnagels kan worden aangebracht. Gelpolish is dun en flexibel als nagellak, het ziet er niet alleen schitterend uit, maar het biedt ook een natuurlijke bescherming voor je nagels. Gelpolish wordt onder een UV/Led-lamp uitgehard, dus is er geen droogtijd zoals bij normale nagellak. Ik heb een flinke collectie kleur- en glitter gelpolish waaruit je kunt kiezen.
Back to Top