Met acryl of gel kan ik je nagels van een verstevigend laagje voorzien (overlay), maar je kunt ook kiezen voor verlenging van je nagels. Als eerste ga ik je nagels voorbehandelen: desinfecteren, losmaken van de nagelriemen en de glans verwijderen. Kies je voor verlengen dan breng ik eerst tips aan met een speciale nagellijm of ik maak de verlenging m.b.v. sjablonen. Je kunt zelf aangeven hoe lang je je nagels wilt en in welke vorm je ze gevijld wilt hebben.
Het is mogelijk om een wit randje aan te brengen (french manicure), maar ook glitters of nail art behoren tot de mogelijkheden. Als laatste verzorg ik de nagelriemen met speciale olie en verzorg ik je handen met een heerlijke lotion.
Acryl
Acryl is een poeder dat met een vloeistof wordt vermengd. Ik breng het met een speciaal penseel aan op je nagels. De acryl hardt vanzelf uit. Ongeveer na 48 uur is de acryl volledig uitgehard, dus wees tot die tijd extra voorzichtig met de acrylnagels.
Gel
Gel is een kant-en-klaar product en dit breng ik laagje voor laagje aan. Gel hardt uit onder een speciale UV- of LED-lamp. Gel is iets flexibeler dan acryl en gebruik ik meestal als je eigen nagels van nature wat dun zijn.
Gelpolish
Gelpolish is een lak die zowel op natuurlijke nagels als op kunstnagels kan worden aangebracht. Gelpolish wordt uitgehard onder een UV- of Ledlamp. Op natuurlijke nagels kan deze tot ca. 2 weken mooi blijven, op de kunstnagels 3 tot 4 weken.
Back to Top