Natuurlijke nagels
Het is fijn als je eigen nagels gezond zijn, mooi en zonder haakjes, scheurtjes of oneffenheden. Helaas is dat niet voor iedereen zo. Door allerlei factoren kunnen nagels afwijkingen vertonen. Door ziekte, ouderdom, werkzaamheden, medicatie enz. wordt de groei en kwaliteit van je nagels negatief beïnvloed. Gelukkig kan daar wel wat aan gedaan worden! Door de juiste verzorging met kwalitatief goede producten kan de groei van de nagels positief beïnvloed worden. Ik kan je daarin zeker adviseren, maar mocht alleen verzorgen niet helpen, zijn er ook vele mogelijkheden om de natuurlijke nagels te helpen herstellen / verstevigen. 
Manicure
Door regelmatig een manicurebehandeling te doen is het mogelijk om de gezondheid van de nagels en de huid van de handen te verbeteren. Het vijlen met een geschikte vijl, het verzorgen met een goede nagelriemolie en adviezen voor verzorging thuis kunnen al een positief effect hebben. Voor meer informatie zie de pagina Manicure.
IBX
IBX is geschikt voor vrouwen en mannen, die mooie en stevige natuurlijke nagels willen hebben. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijk nagel, het is kleurloos en dus onzichtbaar.  IBX dringt door in de nagel, dit in tegenstelling tot andere producten, die leggen een laagje op de nagel. Kijk op de pagina IBX-Systeem voor meer informatie.
Kunstnagelproducten
Als nagelstyliste kan ik bovendien nagelproblemen aanpakken met diverse producten zoals rubberbase, gel, of acryl. Dit kan onopvallend zijn door clear of natural producten te gebruiken en deze af te lakken met een matte topgel. Ik kan ook een onzichtbare reparatie doen met behulp van speciale zijde. Kijk voor de mogelijkheden op Kunstnagels.
Back to Top