Probleemnagels
In mijn nagelstudio ontvang ik regelmatig klanten die vragen hebben over hun nagels. Vooral het nagelbijten is een veel voorkomend probleem. De vraag die mij gesteld wordt is meestal of ik er 'nog iets van kan maken'.
Veel mensen weten niet eens meer wanneer ze met nagelbijten begonnen zijn, maar het is lastig om van deze gewoonte af te komen. Het aanbrengen van kunstnagels kan er wel bij helpen. Je nagels zijn dan meteen wat steviger en je handen zien er verzorgder uit. Het zal zeker nodig zijn om in het begin elke 14 dagen een afspraak te maken, maar je zult zien dat het op termijn steeds beter gaat.
door bijten beschadigde duim- en pinknagels
door bijten beschadigde duim- en pinknagels
met acryl verstevigd
met acryl verstevigd
behoorlijk beschadigde duimnagels
behoorlijk beschadigde duimnagels
met acryl verstevigd zodat ze beter kunnen groeien
met acryl verstevigd zodat ze beter kunnen groeien
 Veel nagelbijters, zowel vrouwen als mannen, zijn op deze manier van het nagelbijten af gekomen.
Speciaal voor het beoordelen en behandelen van probleemnagels heb ik de cursusdagen 'pathologie van de nagel' gevolgd.
Maak gerust een afspraak, ik heb al veel verschillende handen en nagels gezien. Naast het mooi maken van nagels vind ik het geweldig om problemen met nagels te helpen oplossen en te voorkomen. Het komt nogal eens voor dat iemand bij mij komt met steeds inscheurende nagels, bijvoorbeeld alleen aan de duimnagels. Dat inscheuren kan behoorlijk pijnlijk zijn. Hier kan ik m.b.v. transparante gel, acryl of rubberbase een verstevigend laagje aanbrengen met daarin een stukje speciale zijde. 
Back to Top