IBX-Systeem
IBX is een revolutionair nagelproduct.
De tot nu toe bekende producten zoals lak, gel en acryl vormen een laag op de nagel. IBX daarentegen dringt door in de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zelf. Er is geen enkel ander product op de markt, dat daartoe in staat is.
IBX biedt tot nog toe ongekende mogelijkheden. Het kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen.
* Nagels, die snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu langer en mooier worden.
* Gespleten nagels worden weer een geheel.
* Nagels, die scheuren of afbrokkelen, worden sterk en gezond.
IBX is geschikt voor vrouwen en mannen, die mooie en stevige natuurlijke nagels willen hebben. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijk nagel en het is kleurloos en dus onzichtbaar. Daardoor is het zeer geschikt voor mensen die in de zorg werken, kinderopvang, in de horeca of in de voedingsmiddelen industrie.
IBX is uitermate geschikt om te dienen als beschermingslaag onder gelpolish. Bij het verwijderen van de gelpolish wordt de natuurlijke nagel niet beschadigd en de gelpolish hecht zich ook nog eens beter aan de nagel. Als we IBX gebruiken onder een gelpolish, dan gebruiken we de IBX elke keer als we de gelpolish verwijderen.
Gebruiken we de IBX om beschadigde nagels te herstellen, dan is de frequentie afhankelijk van de mate van de beschadiging van de nagels. Tijdens de eerste afspraak bekijken we hoe de behandeling met IBX eruit zal gaan zien. Klik op de button hieronder voor een filmpje dat de werking van IBX en IBX-repair laat zien:
Bij de behandeling met IBX hoort onlosmakelijk het gebruik van Dadi'Oil. Deze, voor 95% uit organische oliën bestaande olie, is een heerlijke nagel- en huidolie die snel opgenomen wordt.
Back to Top