Trouwplannen? Bij die prachtige jurk, kapsel en make-up horen ook mooie nagels! Op je trouwdag staan je handen helemaal in de belangstelling, want iedereen wil natuurlijk je ring van dichtbij bewonderen. Misschien kies je voor een french manicure met een subtiele glinstering erover. Of wil je iets speciaals op alle nagels of misschien alleen op de ringvingers? Op deze pagina zie je enkele ideeën, maar er is natuurlijk van alles mogelijk, aangepast aan jouw wensen.

Je kunt je handen nog extra verwennen met een manicure behandeling. Mannen: dit geldt ook voor jullie! Laat je handen netjes verzorgen tijdens een Man&Cure. Bijt je nagels? Ook die kan ik voor je trouwdag verfraaien.
Draag je open schoenen bij je trouwjurk, dan is het mooi om je teennagels te voorzien van french pedicure. Je kunt de teennagels ook versieren met glitters of nail art passend bij de nagels van je handen.
French pedicure
Vooral als het mooi weer is en je vaker sandaaltjes of slippertjes aan hebt, komen je teennagels ook weer in beeld. Bij Nagelstudio4hands is het mogelijk om je natuurlijke teennagels te laten voorzien van french pedicure. Heel mooi is het om een klein wit randje langs je nagels te maken. Maar ook glitters op je teennagels is erg mooi. Of wat dacht je van gelpolish op je nagels: lange tijd geen teennagels meer lakken!
Omdat je teennagels langzamer groeien dan de nagels van je handen, kun je wel 6 weken plezier hebben van de french pedicure/gelpolish.
Back to Top